zaterdag 10 oktober 2009

Andere Ogen laat zien dat het anders kan!

Andere Ogen is een wegwijzer naar een nieuwe tijd, waarin bewust leven ee
n belangrijke pilaar is. Vanuit ons sterke intuïtieve bewustzijn kunnen wij niets anders dan mensen richting geven op weg naar huis.

Met andere ogen bekijken.... is waar het bij Andere Ogen om draait. Het anders kijken naar jezelf, je kind, familie, vrienden, partner en de wereld om je heen. Je terug brengen naar je werkelijke ik. Daar waar de antwoorden op al je vragen te vinden zijn.

Vanuit onvoorwaardelijke liefde voor het totaal geven we je de handvatten voor de reis terug naar jezelf in een periode van ontwaking en bewustwording. Dit werk is voor ons een cadeautje, een creatie die wij mogen doorgeven. Onze uitstraling is ons instrument.

Andere Ogen zijn Remco en Lenny de Jonge



Voor ons begon 4 jaar geleden de wat wij noemen ‘grote omwenteling’ Als zelfstandig reclame ondernemer begon de commerciële kant van het vak bij Remco de overhand te krijgen. Een kant waarin hij als creatieve geest zichzelf niet kon ontwikkelen en om er voor te zorgen zichzelf hier niet in te verliezen besloot hij dat het anders moest. De laatste jaren heeft hij zich met name gericht op het adviseren van bedrijven in de zoektocht naar hun identiteit en stuurt via een innerlijk proces aan op duurzaamheid.

Lenny haar roots liggen in de gezondheidszorg. In ruim 20 jaar heeft ze zichzelf alle facetten van de verpleegkunde eigen gemaakt, van spoedeisende hulp tot palliatieve zorg. De laatste jaren heeft de focus met name op de longverpleging gelegen, waarbij ze huisartsen ondersteuning bood in de praktijk en dagelijks huisbezoeken aflegde. Mede door haar werk met mensen ontwikkelde haar intuïtieve en spirituele vermogens zich in een hoog tempo en vond ze net als Remco met Andere Ogen haar lotsbestemming.

Na diverse opleidingen te hebben gevolgd, lange periodes van zelfstudie te zijn ondergaan, jarenlang onderzoek te hebben verricht, contact te maken met de natuur en onze creatieve processen de volle vrijheid te geven herkenden wij hoe alles met elkaar verbonden is en in hoeverre we verantwoordelijk zijn voor onze eigen emoties en gevoelens. We realiseerden ons dat de dualistische tijd waarin we leven een tijd is van grote veranderingen. Een tijd die vraagt om zelfwerkzaamheid.

In liefde en licht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten