maandag 16 augustus 2010

Healing met Chumpi Stones


Bij Andere Ogen werken we ook met Chumpi Stones. Deze stenen zijn dragers van heilige energie en verbonden met de Apus (berggeesten) van Peru. Ze worden sinds eeuwen gebruikt in sjamanistische rituelen door de Q'eros. Ze versterken de banden van kracht en andere "lineage" inwijdingen.
Elke chumpi of k'uya is circa. 2 "2 1/2" en is prachtig gesneden met natuurlijke en oude symbolen waaronder bliksem, jaguar, slang, condor, coca bladeren, lama's, zon, maan en het Inka kruis. De bulten van elke chumpi steen vertegenwoordigt de APU's of heilige bergen in de heilige vallei. De 3 ringen rond elke APU vertegenwoordigen de 3 werelden van het bestaan: Boven-, midden- en onderwereld.
De bergen zijn Apu Kuntur, Apu Machupicchu, Apu Sacsayhuaman, Apu Salkantay, Apu Pachatusuan, Apu Pumahuanca en Apu Senccapicol.


Healing met Chumpi Stones
Hier werken we met de zeven chakra's. Er wordt een Chumpi stone op elk van de chakra’s die aandacht nodig heeft gelegd. De eerste steen heeft een punt, en de tweede twee punten en zo verder. De stenen gaan dan zelf aan de slag met het reinigen van de zware energieën/blokkades, opent de chakra en herstelt de energiestroom van het lichaam. Ook geven we met de Chumpi stones de banden van kracht, die u beschermen tegen zware energieën.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten