woensdag 9 december 2009

De banden van kracht voeden

De banden van kracht hebben eigenlijk weinig aandacht nodig, maar het kan fijn zijn je ze zo nu en dan in gedachten te nemen en te versterken met je intentie en een ritueel. Hier een paar suggesties:

Als je met aarde werkt, b.v. in je tuin, of je bewondert bergen of gebouwen, visualiseer dan dat deze aarde-energie je zwarte band voedt. Je kunt je handen ritueel gebruiken door de energie omhoog te brengen naar de zwarte band, rond ong. je 1e en 2e chakra.

Doe hetzelfde voor iedere band.

Wanneer je een bad of douche neemt, of zwemt, een oceaan, rivier, meer, regen of sneeuw bewondert, voedt dan de rode band rond je 3e chakra.

Wanneer je geniet in de zon, breng dan wat van deze energie in de gouden band rond je 4e chakra.

Als je een briesje voelt of als het waait, of je geniet van een prachtige maan-verlichte nacht, gebruik dan van deze energie om de zilveren band rond je keel te voeden.

Op een spirituele plaats zoals een kerk, tempel, of mediterend bij je eigen altaartje of in de natuur, breng dan de pure spirituele (causay) energie naar de band van helder wit licht rond je voorhoofd.

Als je van het leven geniet, lacht van plezier, vreugde ervaart, gebruik dan iets van deze energie om de regenboog-fontein te voeden die alle banden met elkaar verweeft en doet samenwerken.

In munay

Met dank aan Titia

Geen opmerkingen:

Een reactie posten