dinsdag 8 december 2009

Laatste inwijdingen Munay Ki


Afgelopen zaterdag hebben we de laatste inwijdingen van de Munay ki mogen ontvangen van Titia en Cor.
Zeer dankbaar voor dit Inca-geschenk zullen wij vanaf maart de Munay ki zelf door gaan geven.

8. De inwijding van de Hoeder van de Sterren ( Mosoq Karpay )

Dit is de inwijding van de Toekomst die je verankert in de tijd die volgt op de grote ommekeer rond 2012.

Je wordt bevrijd van het verleden, van lineaire tijd en plaats en kunt de oneindigheid betreden. Vanuit nieuwe dimensies en ondersteund door het directe contact met de sterren verkrijg je een sterke vernieuwingskracht voor je toekomst. Je fysieke lichaam, geïnformeerd met de laatste codes voor de Nieuwe Mens, begint te evolueren in dat van een Homo Luminus. Je DNA is opnieuw geïnformeerd en je wordt meer resistent voor ziekten. Ook je verouderingsproces begint te vertragen.

Je merkt dat je de gebeurtenissen in je leven steeds vaker en gemakkelijker op spiritueel niveau kunt verwerken in plaats van op fysiek of psychisch niveau.

Je draagt zorg voor de toekomst en voor alle volgende generaties, voor de kinderen van je kleinkinderen.



9.De inwijding van de Schepper ( Taytanchis )

Deze inwijding activeert je Goddelijke natuur, het Licht van Creatie, de Schepper in jou. Het brengt op celniveau het eenheidsbewustzijn tot werkelijkheid. Je ontstijgt de afscheidingsgedachte en je identificatie met je ego. God en jij zijn één. En zo is alles. Of zoals de Maya’s elkaar begroeten: In Lak’ech, ik ben een andere jij.

Met deze inwijding ontwaken de Boeddha-natuur en het Christusbewustzijn in jou. Het maakt je bewust van je verantwoordelijkheid voor alle scheppingen in het Universum, van het kleinste zandkorreltje tot het grootste melkwegstelsel. Dit hogere bewustzijn geeft je het inzicht dat jij de schepper van je ervaringen bent en dat je daarom verantwoordelijkheid kunt nemen voor alles wat je in je leven schept. Dat jij een co-creator bent.

Als je al je dromen kunt waarmaken, zul je bewuster omgaan met je woorden en je gedachten. Waar gaan mijn gedachten heen? Wat ben ik aan het creëren? En het werkt ook andersom, door je af te vragen wat je nou eigenlijk wil scheppen en daar dan je intentie op te zetten.

De Taytanchis geven je toegang tot de Bron en de oneindigheid van het Universum.

Deze inwijding is pas in de zomer van 2006 naar buiten gebracht en aan ons geschonken door de Q’eros uit Peru, de rechtstreekse afstammelingen van de Inca’s. Pas vanaf die tijd is het mogelijk om deze inwijding van mens tot mens door te geven.

Het woord Taytanchis betekent letterlijk ‘God’.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten