vrijdag 25 juni 2010

Munay Ki - Leven in liefde zonder angst



De Munay-Ki zijn de negen grote riten van inleiding naar de weg van de sjamaan. De Munay Ki zijn de negen poorten die ons genezen en transformeren van onze menselijke energie naar het gebied van de homo luminus. De profetieën van het oude Amerika spreken over een nieuwe mens die op de planeet – één die in het leven vrij is van angst en woont in zijn of haar transcendente aard. De Munay-Ki zijn de codes voor de nieuwe mens. Ze worden geleverd in de vorm van energetische transmissies. De negende rite, de "rite van de schepper" werd voor de eerste keer verstrekt in de zomer van 2006 op de heilige bergen in de Andes. De negen initiaties van de Munay-Ki waren tot voor kort alleen beschikbaar aan de hoge wijsheidhouders van de Amerika's. Het lichtend energieveld rondom ons informeert ons fysieke lichaam als een blauwdruk van het leven. Van onze fysieke en psychische problemen komen voort uit ‘imprints’ in ons licht-lichaam. Door inzicht in de aard van ons lichtend energieveld, we eigenlijk onszelf en elkaar kunnen genezen. Zodra het licht-lichaam is gewist kan fysieke en emotionele genezing beginnen. Veel van onze ziekten, psychische stoornissen, verslaving en mislukte relaties kunnen worden herleid tot foute imprints in ons licht-lichaam. De Munay Ki laat ons zien hoe te genezen en te herstellen van deze destructieve ‘imprints’ en weer meester te worden over onze fysieke, mentale en spirituele welzijn.

Voor jou persoonlijk kunnen de Munay Ki inwijdingen een middel zijn om in je leven dat tot werkelijkheid te brengen waar je nu zelfs nog amper over durft te dromen.

Elke inwijding van de Munay Ki is een persoonlijke stap naar hoger bewustzijn en tegelijkertijd een fase in het versnelde evolutieproces van de mensheid op weg naar een harmonieuze samenleving.

De munay ki zal dus je lichtend energieveld reinigen en het ontdoen van de psychische slib dat door trauma’s in het verleden in je aura is achtergebleven. Zodra je de 9 riten ontvangt, zullen de chakra’s helder worden en je ontwikkelt wat de Laika noemen een regenbooglichaam. Dit gebeurd wanneer de chakra’s beginnen te stralen met hun oorspronkelijke gloed. Elk chakra heeft zijn eigen kleur en samen geven ze de kleuren af als van de regenboog.

Waarom is de Munay Ki belangrijk voor je?

Het activeert je lichtend energieveld en zijn kracht om te manifesteren en te creeren. Het transformeert je leven.

Het verhoogt de frequentie van het DNA, wat invloed heeft op de kwaliteit van je leven, je lichaam en de manier waarop je sterft.

Het geeft een zekere verankering in de realisatie over je verlichte natuur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten