maandag 13 december 2010

Dringend advies: Draag bergkristal


Kiehsa - Little Grandmothers - Dringende advies om NU bergkristal te gaan dragen

Moeder Aarde wordt wakker. Er staat veel te gebeuren de komende dagen...en we moeten samenkomen in Liefde tot Gaia, onze geliefde Moeder. Dit is belangrijk lieve familie en ik zal hier binnenkort uitgebreid over schrijven maar alsjeblieft, neem voor jezelf een stuk kwartskristal en draag het om je nek. DIT is het moment om onszelf te opnieuw te verbinden met Moeder Aarde.

Een klein stuk bergkristal aan een simpel leren touwtje, het hoeft niet groot te zijn, het mag klein zijn. Doe het om je nek… doe het bij je kinderen hun nek….bij je geliefden. De energie van Moeder zal worden teruggenomen door de mensen via de kristallen; haar hart en haar link tot onze energie zal worden vernieuwd. Dit is belangrijker dan ik hier nu kan uitleggen…maar doe het alsjeblieft mijn familie… en draag het dag en nacht. Er zal meer worden uitgelegd op een later tijdstip…maar we moeten dit NU doen, en niet later. Kom samen en draag wederom de kristallen die ons samenbrengen met de Moeder Energie van onze planeet.

Voordat je de kristal om je nek doet, houd het in je hand en bid met heel je hart…al je goedheid, alles van je grote IK BEN om ons, het menselijk ras, in liefde te verbinden met de kristallen van Moeder Aarde en Haar liefde, haar intenties en haar bewustzijn! Draag een stukje van onze heilige moeder om je nek zodat, op het moment dat de kristallen tot leven worden gewekt op Aarde, deze energie zich met jou zal verbinden…en wij zullen worden verbonden zoals we dat eens waren in de tijd van Atlantis. Toen Moeder Aarde en haar kinderen EEN waren.

Verspreid deze informatie alsjeblieft onder hen die je lief hebt. Laat ieder lid van de Tribe of Many Colors mijn woorden horen en verbind je met elkaar en met Moeder met een klein stukje kwarts…

Een helder bergkristal…gewoon heldere kwarts…en ja, stuur deze informatie alsjeblieft door….de kinderen van de mens zullen zich opnieuw herinneren wie ze zijn en ze zullen opstaan om hun moeder en zichzelf te verdedigen in Liefde. We zijn degenen waar we op gewacht hebben en het is nu aan ons om ons te herenigen met Moeder Gaya. Laat onze harten kloppen als één. Heldere kwarts is wat we nodig hebben.


Kiesha Crowther - Little Grandmother - December 9, 2010

2 opmerkingen: