donderdag 30 december 2010

Reinig je hart en wordt psychisch sterker!


Reinigen van onze harten om psychische krachten te ontwikkelen

Onze harten omvatten niet alleen de sterkste en verstandigste aspecten van onze natuur, maar ook het zachtste en meest kwetsbare. Want het leven kan moeilijk zijn. Ons hart kan worden beïnvloed door gevoelens van angst en desillusie en/of gekleurd worden door overtuigingen van verdriet en zelfspot. Zelfs als onze levens zijn volkomen gladjes verlopen, zonder een enkele kiezelsteen op ons pad, verzamelen we tenminste een beetje stof langs de weg.
Omdat de ziel vrijer beweegt door een zuiverder hart, kunnen we het beste onze hartenergie laten stromen als we onze harten regelmatig reinigen. Daarbij zal een onbelemmerde doorgang ontstaan, waardoor de liefde van de grote spirit kan stromen.

Wanneer je een paar rustige momenten vindt (al is het voordat je gaat slapen vanavond of morgen als je wakker wordt) voer je op gevoelige wijze een hart-check uit. Met je ogen dicht, plaats je je handen over je hart en vertel haar dat je haar liefhebt. Dank je hart voor haar absolute trouw. Kijk of voel nu naar de conditie van je hart. Vertrouw op je intuïtie, ongeacht of het verstandig lijkt. Je zal waarschijnlijk het perfecte symbool ontvangen voor jou voor nu. Is het schoon? Voelt het zuiver?
Zo niet, vraag wat je nu kunt doen om je hart te reinigen en te helen. Eer het antwoord wat je ontvangt, ook al lijkt het vreemd.


Ik reinig en zuiver mijn hart als het nodig is.

Ik nodig de grote spirit uit om gemakkelijk door mijn hart te stromen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten