zondag 13 maart 2011

Krachtdieren en hun boodschappen


Vanuit de oudheid zochten de kinderen van Moeder Aarde naar visioenen en boodschappen van de Grote Geest. In het begin communiceerde de Schepper met ons via interactie met de natuur. De hele natuur is aangesloten op een ongezien netwerk. De dieren, planten en rotsen deelden hun boodschappen en hielpen met het leren van de lessen. De boodschappen hielpen ons met overleven en gaven ons richting, bescherming, mededogen en genezing.

Positief teken
De boodschappen bestaan in de hele natuur, maar waren het meest overheersend in de dierlijke clan. We ontvingen de boodschappen en leerden de lessen van de dieren door hen en hun omgeving te bestuderen. De dieren-boodschap is de aard van het dier zelf. Bijvoorbeeld, de boodschap van adelaar verteld over vrijheid, moed, focus, hoge idealen, visie, kracht en geest. Tijd om actie te ondernemen.
Het is een symbool van de Schepper en een positief teken voor degenen die zich op het spirituele pad begeven.

Dieren hebben bepaalde kwaliteiten en gedrag dat je goed zal doen wanneer je ze overneemt. Dieren leren je constant hoe je je moet gedragen of wat je moet doen om te slagen in jouw fysieke wereld. Als je bijvoorbeeld denkt aan het beëindigen van een project, of het loslaten van een zakelijke onderneming en je wordt plotseling aangevallen door mieren, dan is de boodschap niet op te geven en door te zetten. Overweeg om meer energie in je werk te steken. Overleg met anderen voor steun en nieuwe ideeën. Het is tijd voor een team-strategie en intensieve samenwerking. Wees geduldig en geef niet op!

Luister en besteed aandacht
De dieren waartoe je het meest aangetrokken voelt, of juist het meeste angst voor hebt, hebben je vaak ook iets te vertellen. Vaak komen dieren in je leven om je te helpen bij overwinnen van moeilijke overgangen. Dieren kunnen je helpen te leren welke kwaliteiten je het meest ontbreekt. Luister en besteed aandacht aan de boodschap van elk dier.

Als je een moeilijke tijd het met zelfkennis, kunnen dieren veel over jezelf vertellen. De dieren vertegenwoordigen de onderbewuste geest. De kracht en het karakter van het dier weerspiegelen ook menselijke
eigenschappen.

Leer op de eerste plaats de aard van het dier en kijk dan naar welk deel van uw natuur het meest naar dat van het dier wordt aangetrokken. De dieren tot wie je wordt aangetrokken, zijn te zien in je dromen, heb je ontmoetingen mee, of verzamel je als knuffels, foto's en beeldjes.

Oude verbindingen vernieuwen
Als een bepaald dier in je leven verschijnt kun je bepalen wat de onderliggende boodschap is. Word je bewust van de herhaalde weergave van sommige dieren. Synchronistische gebeurtenissen leren je aandacht te besteden aan de verborgen boodschappen in alledaagse ervaringen. Word je bewust van herhaalde patronen of thema's. Elk dier heeft bepaalde medicijnen bevoegdheden om les te geven en kennis te delen. Elk dier heeft zijn eigen methode van over-komende van de vele uitdagingen die zij heeft voldaan om te kunnen overleven. We hebben
altijd al een alliantie met de dier clan. Als je verbinding zwak of genegeerd is in het verleden, is het tijd om je oude verbinding met je oudste leraar, de dieren te vernieuwen.

Aarde wijsheid komt door de vele bronnen, in het boek Job, lezen we (12:7-8): "Vraag het aan de dieren, en ze zal je leren, of de vogels in de lucht, en zij zullen u vertellen, of spreken de aarde, en het zal je leren, of laat de vissen van de zee u op de hoogte ".

Observeer de natuurlijke kenmerken
Er zijn vele methoden om je te verbinden en te communiceren met de grote Geest. Als je luistert en gevoelig bent voor zijn stem, zal de grote Geest zijn berichten via de dieren en de natuur onthullen. Verbinden met een dierlijk vermogen wordt een psychische link die je helpt communiceren in non-verbale termen. U kunt aanvullende informatie ontvangen door het observeren van de natuurlijke kenmerken van dieren en hun omgeving. Besteed aandacht en je ontvangt praktische, helende en behulpzame berichten.

De Grote Geest spreekt voortdurend door de natuur op vele niveaus tot ons. Je kunt leren om toekomstige ervaringen te voorspellen, door het observeren van de natuur. Met het oog op tekens en symbolen moet u uw omgeving en de dieren goed in u opnemen. Leer vertrouwd te raken met de vogels, insecten, dieren, kleuren, geuren, geluiden en vormen van uw omgeving. Is er iets in het bijzonder dat u opvalt? Als u zich ertoe aangetrokken voelt, kan je er zeker van dat het een boodschap voor je heeft. Observeer je gevoelens en gedrag in specifieke gebieden. Wees alert op veranderingen en stemmingswisselingen. Met het oog op de berichten en hun betekenis te begrijpen, let op. Als je eenmaal in staat bent om de boodschap te verstaan, zul je in staat zijn om je voor te bereiden op toekomstige ervaringen.

Ontdek je krachtdier door aandacht te besteden aan de informatie die u ontvangt door middel van dromen en ontmoetingen met een bepaald dier. Wat is hun betekenis en wat is de belangrijkste boodschap? Zijn de berichten over kwesties van overleven, of vertegenwoordigen zij iets dat je ontbreekt? Onderzoekt de dieren nauwgezet berichten voor self-empowerment, begeleiding en genezing. Let op, kan een dier een zoogdier, vogel, vis, insect of reptiel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten