vrijdag 5 maart 2010

De geboorte van een nieuwe mensheid - The birth of a new humanity, Drunvalo Melchizedek

Nu we de ongelooflijke veranderingen begrijpen, die de Maya’s ons vertelden over 2012 en het venster van de tijd wat zij noemen: HET EINDE VAN DE TIJD, gaan we nu in op de informatie die alleen begrepen werd door een paar aanwezigen.
(ga naar YouTube om deze uitzending kijken als je het niet hebt gezien. Het heet: De Maya van de Eeuwige Tijd. Klik hier voor de 1e van reeks uitzendingen)

In de laatste uitzending zeggen de Maya's, Hopi, Kogi en Arjuacos allemaal dat ze van het verloren continent Atlantis afkomstig zijn. Hoewel over dit verloren continent door Plato 2000 jaar gelden werd gesproken, weet de wereld nog steeds niet wat te denken, omdat er nog nooit materieel bewijs van haar bestaan werd gevonden.
In onze volgende uitzending gaan we het oude Atlantis binnen, omdat het daar is waar ons verhaal begint. En er is iets dat gedaan moet worden, omdat dit precies is waar onze huidige problemen werden gecreëerd.

Lang geleden, meer dan 13.000 jaar geleden, begonnen de roosters van het menselijk bewustzijn in te storten en de mensheid begon haar hoger bewustzijn te verliezen. Er moest iets gedaan worden of de mensheid zou uiteindelijk niet hoger dan de dieren. Eindigen. Maar de aardas verschoof naar een nieuwe locatie en Atlantis zonk onder de zeespiegel. De Maya's, Kogi en Arjarcos voeren in hun boten naar nieuw land. De mensheid begon te zakken onder het niveau van bewustzijn dat ooit was bereikt. Mannen en vrouwen die veel geavanceerder waren dan we nu zijn, zakten snel af en werden harige barbaren met zelfs niet de kennis om vuur te maken. De Mer-Ka-Ba velden, hun lichtlichamen, waren stilgelegd, waardoor ze blootgesteld werden aan de gevolgen van het uitgeschakelde magnetische veld van de Aarde. De herinneringen van de mensheid waren gewist.

Op een verre plaats was een besluit genomen en er werd aan een wereldwijd project begonnen om hier op aarde de mensen terug naar hun rechtmatige bewustzijnsniveau te brengen, maar het zou 13.000 jaar duren, tot waar we nu zijn in de tijd. En wat Het Leven weet, is dat dit niet altijd voor ieder soort van wezens werkt, maar het deze keer wel deed.

Dit is het ware verhaal van hoe bepaalde mensen, die waren vrijgesteld van de zondeval, stegen naar de gelegenheid en lang geleden begonnen met massale Aarde geomantie een raster te ontwikkelen van specifiek menselijke bewustzijn, dat rond de aarde loopt, zodat de mensheid ooit zou kunnen terugkeren naar de hogere herschapen niveaus van bewustzijn, welke zij reeds eerder hadden bereikt.
Elke levensvorm op aarde moet een bewustzijnsraster hebben die volledig rond de aarde loopt om te kunnen bestaan. Zonder dit raster is er geen bewustzijn.

Als je de wetenschap begrijpt die achter dit verhaal schuilgaat, zal het u verbazen. En als je inzicht krijgt in de resultaten van dit 13.000 jaar oude experiment, zult u worden gevuld met vreugde. Want wat er is gebeurd is niets minder dan de geboorte van een nieuwe mensheid. U zult het zien, want u gaat het (be)leven. Na 2012 inderdaad! Wij als mensheid zijn net begonnen...Opnieuw!

En ik ben vereerd om u dit geweldig nieuws te mogen brengen.

Vanuit mijn hart,
Drunvalo

Vertaling
Remco de Jonge
In Munay

Klik hier voor de originele tekst in het Engels

Geen opmerkingen:

Een reactie posten