zaterdag 6 maart 2010

Munay Ki - Healing van het lichtlichaam



Munay betekent 'Liefdeskracht' Ki betekent 'Kracht/Energie'

Munay Ki betekent 'Ik hou van je' of 'Ik hou van je vanuit het allerdiepste van mijn hart' of 'Wees zoals je bent'

De Munay-Ki zijn de negen grote riten van inleiding naar de weg van de sjamaan. Zelf praat Alberto liever over “the Medicine way of the Inka’s” dan dat hij de term sjamanisme gebruikt.
Munay Ki betekent 'Ik hou van je' of 'Ik hou van je vanuit het allerdiepste van mijn hart' of 'Wees zoals je bent'
De Munay-Ki zijn de negen poorten die ons genezen en transformeren van onze menselijke energie naar het gebied van de homo luminus. De profetieën van het oude Amerika spreken over een nieuwe mens die op de planeet – één die in het leven vrij is van angst en woont in zijn of haar transcendente aard. De Munay-Ki zijn de codes voor de nieuwe mens. Ze worden geleverd in de vorm van energetische transmissies. De negende rite, de "rite van de schepper" werd voor de eerste keer verstrekt in de zomer van 2006 op de heilige bergen in de Andes. De negen initiaties van de Munay-Ki waren tot voor kort alleen beschikbaar aan de hoge wijsheidhouders van de Amerika's. Alberto Villoldo, PH.D. (thefourwinds.com), introduceert kijkers het lichtend energieveld rondom ons, dat ons fysieke lichaam informeert als een blauwdruk van het leven. Hij laat het geheim van de oude sjamanen zien en leert ons dat veel van onze fysieke en psychische problemen voortkomen uit ‘imprints’ in ons licht-lichaam. Dr Villoldo onthult de aard van dit lichtgevende gebied, hoe het werkt als een blauwdruk voor ons fysieke lichaam en hoe door inzicht in de aard ervan, we eigenlijk onszelf en elkaar kunnen genezen. Zodra het licht-lichaam is gewist, verklaart Dr Villoldo, kan fysieke en emotionele genezing beginnen. Veel van onze ziekten, psychische stoornissen, verslaving en mislukte relaties kunnen worden herleid tot foute imprints in ons licht-lichaam. In deze video, onthult Dr Villoldo hoe te genezen en te herstellen van deze destructieve ‘imprints’ en weer meester te worden over onze fysieke, mentale en spirituele welzijn.


Voor jou persoonlijk kunnen de Munay Ki inwijdingen een middel zijn om in je leven dat tot werkelijkheid te brengen waar je nu zelfs nog amper over durft te dromen.

Elke inwijding van de Munay Ki is een persoonlijke stap naar hoger bewustzijn en tegelijkertijd een fase in het versnelde evolutieproces van de mensheid op weg naar een harmonieuze samenleving.

Kijk hier voor meer informatie over de Munay Ki

Geen opmerkingen:

Een reactie posten