zondag 28 maart 2010

Symboliek van bomen; een unieke ontdekkingsreis


Symboliek van bomen

Laat je meestromen volgens de cyclus van de natuur. Ga mee op deze spirituele ontdekkingsreis, waarbij bomen richting zullen gaan geven aan ons pad. Het pad verloopt, net als de seizoenen in de natuur, volledig cyclisch.


Er zijn momenten in je leven waarop alles soepel verloopt en op andere dagen lijkt het wel of niets wil lukken. Ons emotionele leven kent net als de stroming van eb en vloed, periodes van groei en verval.


Wij bieden een unieke ontdekkingsreis aan volgens de symboliek van 13 bomen. Elk seizoen komen wij de eerste zaterdag bij elkaar en doorlopen wij 3 bomen. Met deze 3 bomen ga je thuis aan de slag. Als het seizoen begint ontmoeten wij elkaar en bespreken wij met high tea onze ervaringen.


Daarna gaan we op stap en maken wij contact met de energie van de bomen. Bomen die aan bod komen zijn: Berk, Eik, Hazelaar, Els, Appel, Wilg, Lijsterbes enz. Met opdrachten ga je naar huis en elke maand doorloop je 1 boom. Jouw ervaringen stuur je voor de 22e van de maand op, een aantal dagen later ontvang je de bijbehorende sleutels.


Dit is een bijzonder programma, die je naast inzichten in jezelf, je ook de natuur weer leert waarderen in al haar schoonheid en haar boodschappen op de juiste manier leert interpreteren.


Start 4 september van 10.30 tot 15.00 uur

1 opmerking: