vrijdag 24 september 2010

In de schoot van moeder aarde


Deze maand bestaat Andere Ogen één jaar. Een jaar waarin veel gebeurd is. Een jaar waarin we samen met cliënten heel veel mooie resultaten hebben behaald in de coaching, met magnetiseren en sjamanistische healingen. Ieder gesprek, schilderij, knutselproject, gedicht en behandeling hebben ook ons weer de nodige inzichten verschaft. We kijken dan ook dankbaar terug op een bevlogen, leerzaam en vooral liefdevol jaar. We koesteren het vertrouwen dat mensen in ons hebben gesteld en vanuit onvoorwaardelijke liefde voor moeder aarde en al wat op haar leeft, kunnen we niets anders doen dan dit mooie werk voortzetten.

Een waar kadootje
In een jaar kan er ook veel veranderen. Omdat we het belangrijk vinden ons werk in huiselijke sfeer te verzorgen, daar mensen zich daar het meest bij op hun gemak voelen is de van Andere Ogen een praktijk aan huis. Ik kan je zeggen dat dit behoorlijk wat vergt van onze organisatorische vermogens, daar we een gezin zijn met 3 kinderen. De energetische behandelingen verzorgde we tot voor kort in het onderhuis, lekker dicht bij moeder aarde, en het was dan ook een heerlijke ruimte voor behandelingen en meditaties. Doordat we deze zomer blij verrast werden met het geweldige feit dat Lenny zwanger is! Een waar kadootje, maar dat heeft wel wat gevolgen voor de kamerindeling in het huis. Het onderhuis moest plaats maken voor een kamer en in de tuin moest er een plek komen waar we zouden kunnen werken. Een tuinhuis was het eerste idee, maar om de vergunningen rompslomp te omzeilen en ons energetische werk meer kracht bij te zetten, kozen we voor een tipi. Met hulp van onze vrienden Rob en Larry werd er hard gewerkt om dit nieuwe project te realiseren. Zo werd er een zwevend terras gebouwd, werden de palen in Elspeet gehaald en werd de tent uit Amerika ingevlogen. Het moest zo authentiek mogelijk zijn. Inmiddels vinden de behandelingen, vuurceremonies en meditaties plaats in een originele Sioux Tipi in de tuin.



Een unieke ervaring
Mijn ervaring na een maand werken in de tipi is dat de behandelingen veel intenser ervaren worden en dat de energieën veel krachtiger en doelgerichter zijn. Ook de gewijde ruimte is veel stabieler, wat je werkelijk het idee geeft in de schoot van moeder aarde te zijn. Ik had veel gelezen over het werken in een tipi, maar had nooit verwacht dat het zó geborgen aanvoelt. Een werkelijk unieke ervaring.

1 opmerking:

  1. http://www.zwangerennu.com20 mei 2011 om 08:03

    Lijkt mij wel wat. Je hebt het prachtig verwoord.

    BeantwoordenVerwijderen