dinsdag 28 september 2010

Sjamanistische energie healing en zelfwerkzaamheid


Sjamanistische werk omvat het verbinden met de krachten van de natuur. Je mag het geesten, engelen, helpers, of andere woorden noemen als die beter met jou resoneren. Deze natuurkrachten laten ons weten waar we hulp nodig hebben.
Voor inheemse volkeren kon dit informatie zijn over waar een spel zou kunnen worden gevonden, of regen voor de gewassen. Voor ons vandaag de dag is het om te helpen in termen van problemen waar we als persoon voor staan, of de aspiraties die we hebben.
we kunnen dus zeggen dat er twee stappen zijn: genezing en zelfwerkzaamheid.

Loslaten van patronen en energetische blokkades
Merk je dat je telkens gehinderd wordt door dezelfde obstakels? Word je nog steeds tegengehouden door patronen die je allang ''begrepen en verwerkt'' had? Word je herhaaldelijk "getriggerd" door het voor jou nu bekende gedrag van vrienden of geliefden?
Beschouw dan eens dit: Er is "schaduw", en er is "diepe schaduw". Delen en patronen van jou die de vele soorten van onderzoek, therapieën, en innerlijk werk wisten te omzeilen, omdat ze niet alleen in je psyche zijn verweven, maar ook in je subtiele of lichtgevende lichaam. De oude technieken van de sjamanen bevatten het losmaken en het vrijgeven van deze diepste blokkades. Onze intentie is om te assisteren in uw eigen proces. Door u te helpen de krachten van de natuur aan te roepen, en om ze direct naar de inprentingen in je energetische veld dat niet langer u te dienen.

Het verlichtende proces
Het verlichting proces is de kern van ons energetische healing werk. Als gevolg van teleurstellende, pijnlijke of traumatische ervaringen kunnen onze chakra's gewond raken. Onze chakra's en het stralende energieveld dat ons lichaam omgeeft, is doorgaans in staat om dergelijke wonden te helen, maar af en toe wordt die genezing onderbroken. Zware energie verzamelt dan rond die onzichtbare wonden. Na verloop van tijd, als de wond niet is genezen, bouwt er een soort van sliblaag in de Chakra. Onze rol is om te helpen die zware energie uit de chakra's en het lichtend energie veld dat uw lichaam omgeeft te verwijderen. Hiervoor gebruiken we onder andere de Chumpi stones.

Soul Retrieval
In de lange reis van de ziel, in deze huidige wereld van licht en donker, hebben we diverse trauma's of langere perioden van psychologische of lichamelijke lijden ondergaan. Dit kan ook een heel positieve ervaring zijn geweest. Hierin is een bepaald aspect van ons eigen wezen afgesneden. In zekere zin is dit zielsdeel ons ontvlucht. Dit kan na ons verlaten daadwerkelijk uitgeschakeld zijn. We hebben misschien het gevoel dat er 'iets ontbreekt ", of wij kunnen ons herinneren dat" sinds die tijd ben ik niet helemaal hetzelfde. " Misschien is "zielsdeel retrieval" een betere term voor het proces dat nodig is. Soul Retreival is een vorm van sjamanistische reizen, om het missende deel terug te vorderen, alsmede de informatie die u nodig hebt te vergaren om dit deel opnieuw te integreren. En net zo belangrijk, het gaat om jouw aandacht en in het ontdekken van wat je kunt doen om dat deel van jezelf weer van harte welkom te heten.
Soul Retrieval helpt bij het genezen van oude, soms heel erg oude wonden en een deel te herwinnen van wie we werkelijk zijn.

Persoonlijk mythisch en/of ceremonieel werk
Soms kunnen we besluiten dat voor je snelste genezing mythische of ceremoniële werk nodig is. Wij kunnen helpen met een symbolische representatie van het probleem dat je bezig houdt en je helpen inzicht te geven en de vergemakkelijking van de verschuivingen die je nodig hebt. We zouden kunnen leiden in een geleide meditatie of je helpen om het dialoogvenster met een beeld, archetype of meer.

Energetische transmissies - De Munay-Ki
De Munay-Ki rites zijn energetische transmissies. Elk van de negen inwijdingen activeert een aspect in ons van ons aangeboren menselijk vermogen, het geeft ons de kracht naar voren te komen in wie we worden. Deze riten zijn aan ons gegeven door een geslacht van zieners en genezers die ze hebben bewaard voor millennia. Zij geloven dat vandaag de dag het absoluut noodzakelijk is dat de mensheid vooruit gaat in haar potentieel voor het belang van de planeet en al wat op haar leeft. De inwijdingen zelf zijn kosteloos.

De weg naar vrijheid
Als we ons aanzetten tot het nemen van de stappen van genezing en zelfwerkzaamheid, zal dat de weg openen voor het leven in ons lot en stappen we naar de vrijheid. De helende stappen helpen ons om ons te bevrijden uit het doolhof van kleverige patronen die ons vaak verstrikken. Als we vrij zijn van de oude manieren die niet langer nuttig zijn, hebben we nieuwe kansen. We kunnen ook maatregelen nemen die onze vrijheid om te leven op een nieuwe manier activeren, als wezens van licht, bevoegd om de ziel zijn lotsbestemming te vervullen en te voldoen aan de behoeften van een nieuw tijdperk voor de planeet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten