woensdag 19 januari 2011

Full Wolf Moon


Volgens de folklore is de volle maan van vanavond de "Wolf maan". Lang geleden benoemd door Inheemse, Amerikaanse stammen, nadat zij roedels wolven hoorden zingen in de wintermaand januari. De stammen hadden een speciale naam voor elke volle Maan om de seizoenen bij te houden. Deze namen werden gebruikt voor de gehele maand waarin de volle Maan zich manifesteerde.
Zo wordt de volle Maan in februari de IJs Maan genoemd en die in maart de Storm Maan. Helaas komen in Nederland geen wolven in het wild voor, al werd laatst bekend dat de wolf wel weer in aantocht is. Wie weet kan je, wanneer je dicht bij een dierentuin woont, de wolven horen huilen.
Steeds meer mensen en groepen over de planeet realiseren zich dat eenheid en leven vanuit het hart de volgende spirituele sprong voor de mensheid betekent.

Tijdens de volle Maan van januari op woensdag wordt er opgeroepen tot versterking van de energie uit het hart en een collectieve intentie. Terwijl liefde wordt ingeademd visualiseren we hoe de mensheid zich steeds meer met elkaar verbindt vanuit het hart, zonder te oordelen en met compassie.

Bronnen: Spaceweather.com en Glcoherence.org

Geen opmerkingen:

Een reactie posten