dinsdag 4 januari 2011

Mohawk Profetie van de zevende generatie

Naar aanleiding van de huidige ontwikkelingen in de Verenigde staten en in Zweden met betrekking tot het onverklaarbaar uit de lucht vallen van honderden vogels en grote vissterfte leek het mij een aardig idee te delen wat de Onkwehonwe hierover vertellen.

Volgens de profetie van de zevende generatie, zeven generaties na contact met de Europeanen, zouden de Onkwehonwe de dag zien dat de iepen zouden sterven. De profetie vertelt dat vreemde, vervormde en zonder de juiste ledematen dieren geboren zouden worden. Grote stenen monsters zouden het gezicht van de aarde openscheuren. De rivieren zouden branden. De lucht zou de ogen van de mens branden. Volgens de profetie van de zevende generatie van de Onkwehonwe zou het tijdstip komen, waarop de vogels uit de hemel zouden vallen, de vissen zouden sterven in het water en de schaamte van de mens zou groeien voor de manier waarop hij moeder Aarde, zijn verzorger, behandeld had .

Ten slotte zou volgens deze profetie, na zeven generaties van het leven in nauw contact met de Europeanen, de Onkwehonwe opstaan en eisen dat hun rechten en rentmeesterschap over de aarde worden gerespecteerd en hersteld.

Volgens de wijsheid van deze profetie, zouden op een dag mannen en vrouwen zich wenden tot de Onkwehonwe voor zowel leiding en begeleiding. Het is aan de huidige generatie van de jeugd van de Kanienkehaka om leiderschap en voorbeeld geven aan allen die hebben gefaald. De kinderen van de Kanienkehaka zijn de zevende generatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten