dinsdag 4 januari 2011

Reinig je huis met Salie


Voordat je begint, sluit alle deuren en ramen. Na het reinigen open je alle deuren en ramen! De salie en de frisse lucht kunnen zich dan met elkaar vermengen en samen zorg dragen voor de voltooiing van de reiniging.

Je start de reiniging bij de voordeur, waarbij je veel aandacht aan de kozijnen rondom besteed, en je beweegt kriskras door de deur en van boven naar beneden. Ga helemaal door je huis en let er op dat je telkens naar rechts wegdraait. Reinig de ramen, spiegels, foto's, hoeken, kasten, kortom het hele huis. Als je een kelder hebt doe die dan ook. Je eindigt de reiniging weer ij de voordeur. Vervolgens neem je de salie in je rechterhand en bedankt de plant voor het helpen met het reiniging van jouw huis. Laat nu 2-3 druppels water in de gootsteen op de salie vallen om deze te doven en het ritueel te beïndigen.

Nadat u met salie hebt gereinigd kan je een zoetere essentie in de lucht brengen. Frank incense in combinatie met mirre doet het heel goed, maar ook Palo Santo is een heerlijke rustgevende geur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten